Asa se distreaza Vali Vijelie in drum spre "Isla Mujeres"

postat la data de 20.01.2016

Vali Vijelie

 

                Nu conteaza tara, distractie sa fie!

                Cand eram in drum spre "Isla Mujeres" (sau mai bine spus "Insula Femeilor"), cei de pe vapor au observat ca ghidul era foarte atent cu mine si statea mereu doar aproape de mine. Acestia erau foarte nelamuriti, asa ca imediat au inceput cu intrebarile, toti doreau sa afle cine sunt si ce ocupatie am. Probabil, banuiau ca sunt o persoana importanta, datorita atentiei pe care mi-o acorda  ghidul, insa nu stiau domeniul meu de activitate.

                Va spun sincer, la inceput nu am vrut sa le spun nimic despre mine, insa unul din pasagerii vaporului a vorbit cu fiica mea, Cati, care le-a spus ca sunt un  solist de muzica de petrecere si chiar foarte  indragit in Romania.  Acesta a intrebat-o cum ar putea sa asculte una din melodiile mele. Fiica mea avand melodii de-ale mele, pe telefonul mobil, i-a oferit acestuia sa asculte la casti. Incantat de melodie, pasagerul a oferit telefonul cu casti si altora sa asculte si a rugat-o pe Cati sa ma convinga, sa le cant  o melodie.

                Am ramas placut impresionat sa observ cum toata lumea striga, sa le cant o melodie si datorita acestui fapt nu i-am putut refuza. Pana la urma este ceeea ce imi place sa fac, ceea ce ma defineste si cant cu mare placere, oriunde as fi. Am cantat melodia "Cine este viata mea?",  care este si hitul anului 2016. M-a bucurat tare mult reactia celor de pe vas, au inceput sa aplaude, sa danseze, sa retina cuvinte si chiar sa incerce sa fredoneze melodia. Aceasta este cea mai mare bucurie, pe care o putem avea noi, solisti,  sa vedem zambetul pe chipurile oamenilor, pentru care cantam.  Bineinteles ca nu s-a rezumat totul la o melodie, acestia au mai dorit inca una si inca una... pana am ajuns la "Insula Femeilor".

                A fost o adevarata petrecere, toata lumea s-a distrat, iar eu pot spune ca m-am simtit extraordinar de bine. Aceste momente placute raman mereu in inima mea si cred cu tarie, ca sunt cele care definesc viata si o fac mai frumoasa.

                 Voi ce parere aveti? Cum va faceti viata mai frumoasa si mai ales cum ati raspunde la intrebarea "Cine este viata ta?"