Buna ziua, dragii mei!

postat la data de 26.04.2015

Vali Vijelie

De azi inainte, va invit sa aflati mai multe lucruri despre lumea mea si sa ma cunoasteti mai bine, intrand pe site-ul meu!
Aici voi publica periodic stiri, poze de la evenimente si diverse povestioare, pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de voi. Mi-ati fost alaturi de la inceputul carierei si vreau sa fiti aproape de mine in continuare, asa ca m-am gandit ca v-ar placea sa fiti la curent cu ce se intampla in viata mea de artist. Cand voi inregistra o melodie noua, cand voi colabora cu alti solisti de muzica de petrecere, cand voi lansa un videoclip sau un album nou, veti fi primii care vor afla.

In sectiunea Blog veti afla mai multe despre Vali Vijelie omul, despre ce ma inspira sa scriu piesele care va plac atat de mult, despre viata mea. Ma puteti contacta, iar daca aveti intrebari, voi raspunde la ele cat de bine si cat de repede pot.

Pentru a fi la curent cu viata mea de zi cu zi, puteti de asemenea sa va conectati la pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/vali.vijelie.52?fref=ts , iar pentru a-mi asculta piesele, va recomand canalul meu https://www.youtube.com/user/ValiVijelieOfficial !