Prieteni vechi si locuri noi

postat la data de 16.05.2015

Vali Vijelie
Dragii mei,
Saptamana asta a fost pentru mine una a nostalgiilor. Mi-am adus aminte de o multime de oameni pe care i-am intalnit si de locuri prin care am trecut de-a lungul vietii mele.

Zilele trecute am ajuns in Cartier Militari si mi-am amintit de copilaria mea din care mi-am petrecut o buna parte in aceasta zona. Mi-as fi dorit sa arate asa si cand eram eu copil!


Si daca tot vorbim de locuri speciale si de oameni dragi mie, m-am intalnit intamplator cu bunul meu prieten Liviu Varciu intr-una din cele mai frumoase locatii din Cartier Militari, mai exact la terasa de la Piscina Aqua Garden.

 

Cum nu ne mai vazusem de mult timp, am inceput sa depanam amintiri. Si ce de amintiri avem din spectacolele si turneele in care am fost alaturi de colegii nostri, artistii Dan Bursuc, Copilul de Aur, Adi de la Valcea, Costi Ionita, Adrian Minune, Florin Salam, Sorinel Pustiu, Liviu Guta, Irina Loghin, Ionut Dolanescu etc. (Imi cer scuze tuturor celor pe care nu i-am amintit aici, dar ii asigur ca au fost prezenti in discutia noastra.)

Vorbind despre momentele placute petrecute impreuna pe scenele din toata tara si nu numai, ne-am dat seama cat de norocosi suntem noi, artistii, ca putem fi prezenti la atatea evenimente fericite din vietile celor pentru care am cantat de-a lungul timpului.

Si uite-asa, vorbind despre viata, Liviu ma intreaba zambind cati ani am. Inainte sa apuc eu sa ii raspund, a prins voce inima mea si i-a spus ca e mult mai tanara decat a lui. Nu a crezut, asa ca i-am pus sa asculte cea mai recenta melodie a mea. Dupa ce a ascultat-o, a inteles cat de tanar sunt si de ce ma simt de parca viata mea de-abia acum incepe.

 

Din punctul meu de vedere, conteaza viata din anii unui om, nu anii din viata lui. Voi ce parere aveti?