Teleferic

postat la data de 29.04.2015

Vali Vijelie

Aici eram la o filmare pentru Antena 1 unde am plecat sa facem Craciunul si am facut cele mai mari pozne! Ne aflam in teleferic, iar doamna Merisoareanu era tot timpul cu visele, cred ca ne-a povestit ce-a visat in fiecare noapte, timp de o saptamana! Cum se intampla ceva, ea ne spunea: “Vedeti, visele mele, visele mele” Ne-a zapacit cu visele ei!

La un moment dat, autocarul in care era a facut pana, iar domnul Constantin Enceanu si cu mine ne-am apucat sa schimbam impreuna roata si am ajuns prin prapastie. El mi-a impins roata, iar eu nu am prins-o, asa ca a trebuit sa cobor in prapastie dupa ea.

Claudia Ghitulescu intreba mereu “ Ce va mai gatesc? “, dar ea nu stia sa gateasca nimic. Nici ceai nu stia sa faca, dar ea voia sa ne gateasca. E simpatica, ce mai! Nu stiu daca ati vazut filmarea de la Antena 1, dar asa e! As fi mancat orice, ca eram toti lesinati de foame, as fi mancat si dude, dar nimic. Nici macar un ceai!

N-am sa uit ca scumpei si dragei mele colege si prietene, Steliana SIma,  i-am cumparat tot ce are nevoie o femeie. Am intrat in magazin si i-am zis sa-si aleaga ce vrea ea, i-am facut toate poftele. A fost o vacanta tare frumoasa!