Vacanta in Mexic

postat la data de 26.01.2016

Vali Vijelie

                Nu cred ca este un secret, faptul ca vacantele artistilor sunt programate mai tarziu decat in mod normal, pentru ca noi suntem destul de solicitati in perioada sarbatorilor, cantam la petreceri si diverse evenimente organizate. Luna ianuarie este una din perioadele, in care putem profita de o perioada de relaxare. Cum si cei din familia mea stiu acest lucru, mi-au facut o surpriza extraordinar de placuta. S-au ocupat de toate pregatirile necesare unei vacante in Mexic. Intotdeauna i-am sustinut in alegerile pe care le-au facut in legatura cu vacantele, asa ca m-am lasat condus catre aceasta minunata destinatie.          Inainte de toate, cautam punctele de atractie, parcurile de distractie pentru copii si mai ales cultura si istoria tarii, pe care dorim sa o vizitam. Asa cum probabil toata lumea procedeaza, ne-am interesat pe internet care ar fi eventualele puncte de atractie in Mexic. In acest fel am descoperit aceste destinatii, precum ar fi: Cancun, Isla Mujeres ( sau asa numita Insula Femeilor), Chichen Itza unde se gasesc faimoasele Piramide ale Mayasilor, Parcul National Marin unde se afla Muzeul Subacvatic, insa nu putem uita de renumitii mariachi si inotul cu delfinii, atat de cautat in randul turistilor cat si multe altele.

                Ce pot spune? Totul suna promitator si abia asteptam sa petrec timp de calitate,  impreuna cu familia mea. Sincer vorbind, chiar aveam nevoie de o vacanta, dupa o perioada destul de aglomerata, iar Mexic este renumit pentru plajele sale deosebite. Aceasta este o tara incarcata de istorie, Mayasii, Aztecii, Hernan Cortez fiind doar cateva din punctele ce apartin momentelor importante din istoria sa.

                Ce m-a bucurat foarte tare? Clima, pentru ca este placuta si calda, tot anul. Temperaturile in aceasta perioada fiind de minim 26 grade Celsius, iar dupa apusul soarelui, 15 grade.

                Probabil sunt mult mai multe puncte de atractie, dar am vizitat si noi, cat ne-a permis timpul. Nu se stie niciodata, poate in viitor, vom organiza o alta vacanta in Mexic. Voi reveni, cu cele mai frumoase intamplari din aceasta vacanta.

                Va pup, dragii mei!! Si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!